top of page

WORKSHOPS

Mon, 25 Sept

|

Zeeland

Workshop Natuurschilderen in Zeeland met Jan Scheirs

Schilderen in de natuur. Het is eens iets anders. Met de wind in de haren en de zilte geur opsnuivend, verzorgen wij een unieke ervaring in Zeeland en dit onder begeleiding van de gekende Vlaamse schilder Jan Scheirs -www.scheirs.com Een kunstenaar in hart en ziel. Met zijn uitzonderijk talent leert

Registration is Closed
See other events
Workshop Natuurschilderen in Zeeland met Jan Scheirs
Workshop Natuurschilderen in Zeeland met Jan Scheirs

Time & Location

25 Sept 2017, 21:00 – 30 Sept 2017, 00:00

Zeeland, Zeeland, Netherlands

About The Event

Schilderen in de natuur. Het is eens iets anders. Met de wind in de haren en de zilte geur opsnuivend, verzorgen wij een unieke ervaring in Zeeland en dit onder begeleiding van de gekende Vlaamse schilder Jan Scheirs -www.scheirs.com

Een kunstenaar in hart en ziel. Met zijn uitzonderijk talent leert hij u het 'klappen van het penseel'!

Voor deze vijfdaagse workshop Natuurschilderen is het hotel “De Zeeuwse Stromen” te Renesse de uitvalsbasis.

Zeeland met zijn duinen, stranden en bossen biedt het ideale decor om pareltjes van schilderwerken tot leven te brengen.

Heeft u nog nooit geschilderd of bent u reeds een Picasso in wording? Geen nood. Jan past zich aan aan uw niveau en doet je nog versteld staan van je talent.

Graag verwelkomen wij jullie op maandag 25/09 om 17H in het hotel de Zeeuwse Stromen om de aftrap te geven met een aperitiefje voor de eerste kennismaking.

We schilderen drie dagen en dit van dinsdag 26/09 t.e.m. donderdag 28/09. Maandag gebruiken we om elkaar te leren kennen en in een goede sfeer te komen. Vrijdag evalueren we samen de week en rusten we verder uit met een afscheidsdrink om de workshop mooi af te sluiten.

Omdat we afhankelijk zijn van het weer zullen we iedere morgen tijdens het ontbijt de dagplanning doornemen en bekend maken.

Wat kan u verwachten van de prijs?

Voor €755 ALL IN heeft u de overnachting met half pension in de Zeeuwse Stromen, de schildersles en het gebruik van schilder-, en verfmateriaal (veldkistezel met palet gevuld met verf en penselen, een krukje, 3 basisdoeken en papier).

Picknick wordt door het hotel verzorgd en bedraagt nog een bijdrage van €10 per persoon exclusief drankjes.

Indien u uw partner mee wil laten genieten van Zeeland biedt het hotel voor hem of haar een “schilder workshop partner” prijs aan van € 75,20 per nacht inclusief het diner, ontbijt en toeristenbelasting. Voor de hele week komen de overnachtingskosten per partner dan op €300,80.

Heeft u de schilderkriebels te pakken en wilt u graag natuur en kunst combineren en dit onder de dynamische begeleiding van de passionele Jan Scheirs? Dan is dit dé ideale nazomerworkshop waar u altijd al van hebt gedroomd. Kom dus mee genieten van een unieke schildersomgeving in een van de mooiste natuurplekken van Nederland.

U kunt reserveren bij Hotel de Zeeuwse Stromen - www.zeeuwsestromen.nl - in Renesse onder vermelding van reserveringscode 23459.

Er zijn slechts een beperkt aantal kamers vrij, dus snel zijn is de boodschap!

Heeft u nog vragen ivm het schilderen kan je altijd mailen naar jan.scheirs@telenet.be of naar jmmhcalcoen@hotmail.com of bellen op het nummer +32 497 55 70 17.

Heeft u vragen ivm de overnachting kan u mailen naar congrescoach@zeeuwsestromen.nl t.a.v. Brenda Lems.

Volg ons ook op instagram!

> www.instagram.com/janscheirs

> www.instagram.com/hannie.calcoen

Hopelijk tot dan!

Zeeuwse Schildersgroet,

Jan & Hannie

Share This Event

bottom of page