top of page

WORKSHOPS

OKTOBER (exacte data nog te bepalen)

|

Alicante

Workshop Natuurschilderen Alicante (oktober 2018)

Schilderen in de natuur. Het is eens iets anders. We verzorgen hierbij een unieke ervaring in Alicante onder begeleiding van de gekende Vlaamse schilder Jan Scheirs - www.scheirs.com Een kunstenaar in hart en ziel.

Registration is Closed
See other events
Workshop Natuurschilderen Alicante (oktober 2018)
Workshop Natuurschilderen Alicante (oktober 2018)

Time & Location

OKTOBER (exacte data nog te bepalen)

Alicante, Alicante, Spain

About The Event

Schilderen in de natuur. Het is eens iets anders. Wij verzorgen een unieke ervaring in Alicante en dit onder begeleiding van de gekende Vlaamse schilder Jan Scheirs - www.scheirs.com

Een kunstenaar in hart en ziel. Met zijn uitzonderlijk talent leert hij u het 'klappen van het penseel'!

Heeft u nog nooit geschilderd of bent u reeds een Picasso in wording? Geen nood. Jan past zich aan aan uw niveau en doet je nog versteld staan van je talent.

PRIJS: Te bepalen

DATUM: Te bepalen

Heeft u de schilderkriebels te pakken en wilt u graag natuur en kunst combineren en dit onder de dynamische begeleiding van de passionele Jan Scheirs? Dan is dit dé ideale nazomerworkshop waar u altijd al van hebt gedroomd. Kom dus mee genieten van een unieke schildersomgeving in een van de mooiste natuurplekken van Spanje.

Binnenkort komen hier alle concrete details zoals datum en prijzen maar voorlopig kan u voor verdere vragen en informatie terecht bij jan.scheirs@telenet.be, jmmhcalcoen@hotmail.com of op het nummer +32 497 55 70 17.

Volg ons ook op instagram!

> www.instagram.com/janscheirs

> www.instagram.com/hannie.calcoen

Zonnige Schildersgroet,

Jan & Hannie

Share This Event

bottom of page